BAD MOON RISING

Regi: Erik Poppe
Manus: Jon Fosse

Våren 1997 skriver Jon Fosse et manuskript til en dramatisk tekst. Ikke et teaterstykke men en spillefilm. Denne skal Erik Poppe nå lage.

Bad Moon Rising er en kjærlighetshistorie om Asle og Gerd – to ganske ulike sjeler som finner hverandre i Vestland et sted.

REGISTRERING TIL PRØVE FOR ROLLE

VIKTIG:
Du vil motta en link etter at du har registrert deg (sjekk spam) og denne linken bruker du til å laste opp et oppdatert bilde av deg selv. Dette er viktig for videre utvelgelse!

Last gjerne også opp en liten presentasjonsvideo. 

Presentasjonsfilmen kan du fint filme med mobilen. Presenter deg selv kort: Navn, alder, kort om erfaring, kort om dine interesser. Bruk en nøytral bakgrunn – litt ut fra veggen, utsnitt fra skulder og opp, rett forfra – så vi ser godt hvem du er. Ha lav terskel, vi setter stor pris på at du forsøker! For å hjelpe deg litt, vil du motta en PDF så snart du har registrert deg med litt instruks.

Lengde på presentasjonen: 1-2 min.

Vi søker særlig folk som behersker vestlandsdialekt, så nevn gjerne hvor du er fra og hvilke dialekter/språk du behersker evt. er villig til å lære deg. Det er ikke avgjørende – vi oppfordrer alle til å søke!

Vi søker nå spesifikt til en gutt i alderen 6-10 år

PROFESJONELL SKUESPILLER

Dere som har det som virke, har høyere utdanning (3-årig) innen skuespillerfag og/eller har hatt dette som hovedinntektskilde de tre siste årene.

Dere registrerer dere her:

KONTAKT

CASTINGANSVARLIG

Alicia M. Eidesund
+47 924 40 178
post@alicia.no merk «Casting-Bad Moon Rising»

Nygårdsgaten 2A
Bergen