Foto: Fantefilm Fiksjon AS

NORDSJØEN

Vi søker statister opptak november.
Frist registrering: 25.10.2020

Statister i alderen 18-65 som skal være oljearbeidere, opptak like utenfor Bergen.  1- 4 dager i November. Transport blir arrangert fra Bergen Sentrum.

Erfaring som statist, eller oljearbeider kan være en fordel, men du kan fint ha ingen erfaring.

Sjanger: Action / Drama / Katastrofe
Regi: John Andreas Andersen
Manus: Lars Gudmestad og Harald Rosenløw Eeg
Produsent: Martin Sundland, Catrin Gundersen & Therese Bøhn
Produksjonsselskap: Fantefilm Fiksjon AS
Distributør: Nordisk Film Distribusjon
Med støtte fra: Norsk Filminstitutt & Mediefondet Zefyr AS
Opptaksperiode: Oktober 2020 – Januar 2021
Premiere: Høsten 2021

Foto: Fantefilm Fiksjon AS

OM FILMEN NORDSJØEN

«Lille julaften 1969 annonserte den norske regjeringen en nyhet som skulle forandre Norge for alltid: Ett av verdens største oljefunn til havs var et faktum. Ekofisk var starten på et økonomisk eventyr uten sidestykke. Men kan vi være sikre på at 50 års erfaring har gitt oss alle svar? Hvor lenge vil eventyret vare og hvordan vil det ende? Svarene kommer i NORDSJØEN, som blir en ny stor og spektakulær spenningsfilm».

Fantefilm Fiksjon er et Oslo-basert filmproduksjonsselskap som lager kinofilm for det store lerret og et bredt publikum. Fantefilm debuterte med den første spillefilmen, ‘Fritt Vilt’ i 2006, som ble den første filmen i ‘Fritt Vilt’ triologien. Selskapet står også bak kinosuksessene, ‘Gåten Ragnarok’ (2013), ‘Snekker Andersen & Julenissen 1 & 2’ (2016 & 2019), ‘Bølgen’ (2015) og ‘Skjelvet’ (2018). Etter de to sistnevnte filmene er Fantefilm i gang med den tredje spillefilmen innenfor katastrofesjangeren, denne gangen satt til NORDSJØEN.

REGISTRERING – STATISTER

Registrer deg

              Vi kontakter aktuelle med henvendelse om tilgjengelighet.

Er du allerede registrert i vårt casting arkiv- trenger du ikke registrere deg på nytt. Vi kontakter aktuelle, og spør om tilgjengelighet.

Til deg som ikke har registrert deg før:

VIKTIG:
Du vil motta en link etter at du har registrert deg (sjekk spam) og denne linken bruker du til å laste opp et oppdatert bilde av deg selv og en liten presentasjonsvideo. Til bildet og presentasjonsfilmen bruker du en nøytral bakgrunn – litt ut fra veggen, utsnitt fra skulder og opp, rett forfra – så vi ser godt hvem du er. 

Presentasjonsfilmen kan du fint filme med mobilen, bruk samme utsnitt som bildet du tok. Presenter deg selv kort: Navn, alder, kort om erfaring, kort om dine interesser. Er du oljearbeider eller har erfaring som oljearbeider nevner du dette. For å hjelpe deg litt, vil du motta en PDF så snart du har registrert deg med litt instruks.

Lengde på presentasjonen: 1-2 min.

STATIST REGISTRERING

NY BRUKER

KVINNER OG MENN 18-65 ÅR

Dere registrerer dere her.

Aktuelle blir kontaktet.

KONTAKT

CASTINGANSVARLIG

Alicia M. Eidesund
+47 924 40 178
Nygårdsgaten 2A
Bergen

KONTAKT

ASSISTENT

Amina Reikvam
+47 955 20 005
amina@alicia.no
– merk “Nordsjøen”

Amina Reikvam jobber med film, erfaring med barn
og produsent for arabisk filmfest i Bergen 2020